Warning: filesize(): stat failed for /var/www/vhosts/azlp.mk/httpdocs/wp-content/cache/db/singletables/299/566/299566a968e704cae98f0a179670863f.php in /var/www/vhosts/azlp.mk/httpdocs/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_File.php on line 159
Loading...

Mirësevini në Agjencinë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale !

Misioni ynë është  të forcojmë, promovojmë dhe mbrojmë të dhënat tuaja personale. Ne kryejmë supervizione, japim udhëzime dhe mendime në përputhje me Ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale.

Regjistrohu për trajnimet e AMDHP-së

Zbulo me shume

Twinning projekt i BE-së ,,Mbështetje në zbatimin e kornizës ligjore të modernizuar për mbrojtjen e të dhënave personale”

Lexo më shumë
Njoftime
Lajme
Rregullore
Publikime
E-parashtrimi

Lajme

Shikoni të gjitha
  • Përfaqësues të Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale morën […]

    Lexo më shumë
  • Drejtori i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale z. […]

    Lexo më shumë
  • Më datë 29.03.2023, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale […]

    Lexo më shumë

Shërbime dhe Formularë më të zakonshëm

Njoftime

Shikoni të gjitha
217