Published On: December 16, 2022Categories: Njoftime

Pas urdhëresës së dërguar nga Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale drejtuar Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, Fondit të Sigurimit Pensional dhe Invalidor të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Agjencisë për Punësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje listat publikuara të shfrytëzuesve të mbështetjes financiare që të njëjtat të mos jenë të dukshme në ueb faqet e internetit, gjegjësisht të fshihen, institucionet e lartpërmnedura deri te Agjencia dorëzuan njoftime me shkrim për veprimet e ndërmarra me dëshmi përkatëse në bazë të urdhëresës.

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (AMDHP), duke ndjekur […]

    Lexo më shumë
  • E premte, 7 maj 2021 Projekti i binjakëzimit “Mbështetje në […]

    Lexo më shumë
  • E martë, 4 maj 2021 Sekretari i Përgjithshëm i Agjencisë […]

    Lexo më shumë