Lajme

105 items

 • Agjencia apelon tek të gjitha institucionet që t’i kushtojnë më […]

  Прочитај повеќе
 • Më 19 korrik 2023, drejtori i Agjencisë Imer Aliu realizoi […]

  Прочитај повеќе
 • Në këtë ditë para 18 vitesh (22 qershor 2005) është […]

  Прочитај повеќе
 • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Qendra për Hulumtime […]

  Прочитај повеќе
 • Përfaqësues të Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale morën […]

  Прочитај повеќе
 • Drejtori i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale z. […]

  Прочитај повеќе
 • Më datë 29.03.2023, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale […]

  Прочитај повеќе
 • Më 02 mars 2023, drejtori i Agjencisë Imer Aliu, mori […]

  Прочитај повеќе
 • Drejtori Imer Aliu dhe përfaqësues të Agjencisë sot realizuan takim […]

  Прочитај повеќе
 • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Fondacionit Metamorfosis […]

  Прочитај повеќе

Informacion për supervizionin e jashtëzakonshëm në Drejtorinë për Udhëheqjen e Librave Amë

July 21, 2023|Categories: Lajme, Lajme|

Agjencia apelon tek të gjitha institucionet që t'i kushtojnë më shumë vëmendje mbrojtjes së të dhënave personale të qytetarëve, gjegjësisht të demonstrojnë llogaridhënie dhe përgjegjësi duke investuar në zgjidhje të reja teknologjike dhe njohuri të të punësuarve me qëllim të jenë në hap me zhvillimet e shoqërisë digjitale. [...]

Тakim pune me zëvendëskryetaren e Qeverisë e ngarkuar për Politikat e Qeverisjes së Mirë

July 19, 2023|Categories: Lajme, Lajme|

Më 19 korrik 2023, drejtori i Agjencisë Imer Aliu realizoi takim me zëvendëskryetaren e Qeverisë e ngarkuar për Politikat e Qeverisjes së Mirë Sllavica Grkovska. Në takim u shqyrtua draft versioni i Ligjit për materialin arkivor nga aspekti i harmonizimit me dispozitat e Ligjit për mbrojtjen e të [...]

Memorandum për bashkëpunim ndërmjet Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Qendrës për Hulumtime dhe Analiza Juridike, Shoqatës Maqedonase të Juristëve të Rinj dhe Akademisë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publik

May 31, 2023|Categories: Lajme, Lajme|

Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Qendra për Hulumtime dhe Analiza Juridike, Shoqata Maqedonase e Juristëve të Rinj dhe Akademia për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publik nënshkruan memorandum për bashkëpunim për implementimin e projektit "Drejtësi efektive për mbrojtjen e lirive themelore dhe të drejtës për privatësi në hapësirën [...]

Është mbajtur Konferenca e 31- Pranverore e organeve mbikëqyrëse evropiane

May 15, 2023|Categories: Lajme, Lajme|

Përfaqësues të Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale morën pjesë në Konferencën e 31-Pranverore të organeve mbikëqyrëse evropiane për mbrojtjen e të dhënave personale, e cila u zhvillua në Budapest të Hungarisë nga data 10 deri më 12 maj 2023. Konferenca e organeve mbikëqyrëse evropiane përbëhet nga [...]

Raport vjetor për punën e AMDHP-së për vitin 2022

March 31, 2023|Categories: Lajme, Lajme|

Drejtori i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale z. Imer Aliu më datë 31.03.2023 në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut dorëzoi Raportin vjetor për punën e AMDHP-së për vitin 2022.

Trajnim për mbrojtjen e të dhënave personale – 29.03.2023

March 29, 2023|Categories: Lajme, Lajme|

Më datë 29.03.2023, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale përmes platformës ZOOM, realizoi „Trajnim për mbrojtjen e të dhënave personale“. Në trajnim morën pjesë përfaqësues të kontrolluesve nga fusha të ndryshme.. Gjatë trajnimit u sqaruan detyrimet ligjore të kontrolluesve në përputhje me Ligjin për mbrojtjen e të [...]

Takim koordinues

March 2, 2023|Categories: Lajme, Lajme|Tags: , |

Më 02 mars 2023, drejtori i Agjencisë Imer Aliu, mori pjesë në takimin koordinues me zëvendëskryeministren përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë, Sllavica Grkovska, kryetaren e Këshillit Inspektues, Daniella Rendevska, drejtorin e Inspektoratit Shtetëror të Tregut, Goran Trajkovski dhe drejtoreshën e Inspektoratit Shtetëror Administrativ Keti Vasilevska. Qëllimi [...]

Takim pune me delegacionin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut

February 22, 2023|Categories: Lajme, Lajme|

Drejtori Imer Aliu dhe përfaqësues të Agjencisë sot realizuan takim pune me delegacionin e Mbretërisë së Bashkuar të udhëhequr nga Kris Mofit, ndihmës drejtor në Ministrinë e Brendshme të Mbretërisë së Bashkuar përgjegjës për politikë kombëtare të Mbretërisë së Bashkuar për shkëmbimin ndërkombëtar të aktgjykimeve penale, të shoqëruar [...]

Marrëveshje për transferimin e ueb faqes edukative ndërmjet Agjencisë dhe Fondacionit Metamorfosis

February 10, 2023|Categories: Lajme, Lajme|Tags: , , |

Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Fondacionit Metamorfosis më datë 10.02.2023 nënshkruan marrëveshje për transferimin e ueb faqes edukative që do të zhvillohet në kuadër të projektit të BE-së “Mbrojtja teknike dhe e integruar e të dhënave personale – ndërtimi i një ekosistemi dixhital gjithëpërfshirës”. Kjo [...]

Go to Top