Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti të vendosur në kompjuterin ose telefonin tuaj celular nga faqet e internetit që vizitoni. Këta skedarë teksti mund të lexohen nga faqet e internetit që vizitoni dhe ndihmojnë në identifikimin tuaj kur hapni përsëri faqen e internetit. Këto skedarë teksti mund të jenë “të përhershëm” ose “të përkohshëm”. Cookies të përhershme mbeten në kompjuterin tuaj edhe kur fikni shfletuesin (kaloni jashtë linje), ndërsa skedarët e përkohshëm fshihen sapo të mbyllni shfletuesin e internetit. Cookies përdoren për disa qëllime, të tilla si për të kujtuar aktivitetet dhe preferencat tuaja (përfshirjet, preferencat gjuhësore, madhësia e shkronjave ose mënyra se si ju shfaqet faqja), për të ofruar përmbajtje të personalizuar/përshtatur në faqen e internetit dhe për të shfaqur historinë e navigimit të njëjtë.

Pse përdorim cookies?

Ne përdorim cookies në këtë faqe interneti për arsyet e mëposhtme:

  • Për funksionimin teknik të faqes së internetit;
  • Për mbledhjen e të dhënave statistikore agregate dhe anonime;
  • Për të kujtuar preferencat tuaja për mënyrën se si shfaqet faqja (preferencat e cilësimeve të ekranit), të tilla si kontrasti i ngjyrave ose madhësia e shkronjave;
  • Për të mbajtur mend, nëse jeni dakord (ose jo) me përdorimin tonë të cookies në këtë faqe interneti.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mund të mbledhim disa të dhëna nga kërkimi juaj, si p.sh. adresën tuaj IP, cilën përmbajtje të faqes së internetit AZLP keni vizituar, kur e keni vizituar atë dhe nga cila faqe interneti jeni ridrejtuar.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne përdorim shërbimin e palëve të treta Google Analytics për të mbledhur informacione standarde në lidhje me aksesin dhe detaje rreth sjelljes së vizitorëve, por në një mënyrë që nuk lejon askënd të identifikohet dhe as nuk është e mundur që Google të zbulojë identitetin nga ata që e vizituan. faqen tonë të internetit.

Çfarë lloj cookie-sh përdorim?

Ne përdorim cookie të vazhdueshme, të cilat kujtojnë kërkimin/sesionin kur përdoruesi mbyll shfletuesin, për të ruajtur gjendjen e përdoruesit.

Mund të fshini ose kontrolloni cookies?

Informacioni në lidhje me cookies nuk përdoret për identifikimin tuaj personal. Pranimi i këtyre cookies nuk është i nevojshëm për funksionimin e sajtit, por ato do t’ju ofrojnë një përvojë më të mirë shfletimi. Nëse i dëshironi këto cookie, mund t’i fshini ose bllokoni ato, por nëse e bëni këtë, disa veçori të kësaj faqe interneti mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ju mund të fshini të gjitha cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe mund të vendosni shumicën e motorëve të kërkimit për t’i parandaluar ato. Nëse e bëni këtë, mund t’ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni një faqe interneti dhe disa shërbime dhe funksione mund të mos funksionojnë.