Keni nevojë për ndihmën tonë?  Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

  bul “Goce Dellçev” nr. 18, (ndërtesa e Radio Televizionit të Maqedonisë MRTV – kati 14)

  Kutia Postare 417

  1000 Shkupi

  Numrat e telefonit të kontaktit:

  ++ 389 (2)3230 635
  ++ 389 (2)3230 617
  ++ 389 (2)3230 790
  ++ 389 (2)3230 413

  Email: info@privacy.mk

  Orari i punës me parti:
  E hene e premte
  9-11 dhe 13:30-15:00
  Nëse dëshironi të vini tek ne për të biseduar, ju këshillojmë të caktoni një takim paraprakisht.