Loading...

Добредојдовте во Агенцијата за заштита на личните податоци!

Нашата мисија е јакнење, промоција и заштита на вашите лични податоци. Ние спроведуваме супервизии, даваме насоки и мислења во согласност со Законот за заштита на личните податоци.

Пријавете се на обуките на Агенцијата

Дознајте повеќе

ЕУ твининг проект „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“

Прочитајте повеќе
Известувања
Новости
Прописи
Публикации
Е-пријави
Е-училница

Новости

Погледни ги сите
  • Агенцијата за заштита на личните податоци ги известува сите заинтересирани […]

    Прочитај повеќе
  • На 09.07.2024 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе
  • Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Агенцијата за заштита на личните […]

    Прочитај повеќе

Најчести услуги и обрасци

Известувања

Погледни ги сите
217