Агенцијата за заштита на личните податоци има за цел сите оние кои обработуваат лични податоци да го прават тоа на легален и законит начин. Една од нашите задачи е вршење на обуки за заштита на личните податоци. Ние првенствено сме насочени кон офицерите за заштита на личните податоци и контролорите и обработувачите.

Обуките се вршат од стручни лица вработени во Агенцијата.

Доколку сте заинтересирани за нашите обуки, потребно е да се пријавите во Агенцијата.

Барањето може да го пополнете и поднесете електронски на следниот линк.

Доколку сакате барањето може да го преземете во ворд верзија и да го испратите на obuki[at]privacy.mk

Образецот на договорот може да го преземете на следниот линк

Доколку имате прашања во врска со нашите обуки, регистрација или фактурирање, ве молиме контактирајте не.

Миленко Маринковиќ

obuki[at]privacy.mk

+389 2 3230 635 Локал 018 и +389 75 242 547