• Започна подготовка на новата Стратегија за заштита на личните податоци […]

  Прочитај повеќе
 • Одлука за избор на кандидати за работните места број 1, […]

  Прочитај повеќе
 • Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

  Прочитај повеќе
 • На 31 август 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

  Прочитај повеќе
 • Одлука за невршење избор на кандидат по интерниот оглас бр. […]

  Прочитај повеќе
 • Одлука за избор на кандидати за работните места број 2 […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци изрече три глоби во […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата апелира до сите институции да посветат поголемо внимание на […]

  Прочитај повеќе
 • Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

  Прочитај повеќе
 • На 19 јули 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

  Прочитај повеќе
 • На денешен ден пред 18 години (22 јуни 2005 година) […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци, Центарот за правни истражувања […]

  Прочитај повеќе
 • Претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на […]

  Прочитај повеќе
 • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

  Прочитај повеќе
 • На 29.03.2023 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

  Прочитај повеќе
 • На 02 март 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

  Прочитај повеќе
 • Директорот Имер Алиу и претставници од Агенцијата денес остварија работна […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на лични податоци и Фондација Метаморфозис на […]

  Прочитај повеќе
 • На 08 февруари 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци и оваа година на […]

  Прочитај повеќе
 • По повод Денот на безбеден интернет (7 февруари 2023 г.) […]

  Прочитај повеќе
 • Во пресрет на Европскиот ден за заштита на личните податоци […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата и оваа година го одбележува „28 јануари–Европскиот ден за […]

  Прочитај повеќе
 • Покана

  Прочитај повеќе
 • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

  Прочитај повеќе
 • На 16.11.2022 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Во рамките на ЕУ проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

  Прочитај повеќе
 • Денес, 7 октомври 2022 година, во хотелот Мериот, Скопје, беше […]

  Прочитај повеќе
 • По повод завршувањето на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци Имер Алиу, […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • На 12 и 15 септември 2022 година, Агенцијата одржа два […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • На 28 и 29 јуни 2022 година, претставници на Агенцијата […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • На денешен ден пред 17 години (22 јуни 2005 година) […]

  Прочитај повеќе
 • Во рамките на ЕУ проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на […]

  Прочитај повеќе
 • На 19 ти мај 2022 година, претставник од Агенцијата за […]

  Прочитај повеќе
 • На 20.05.2022 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

  Прочитај повеќе
 • На 17 и 18 мај 2022 година, претставници на Агенцијата […]

  Прочитај повеќе
 • Окт, 2023

  Започна подготовка на новата Стратегија за заштита на личните податоци […]

  Прочитај повеќе
 • Окт, 2023

  Одлука за избор на кандидати за работните места број 1, […]

  Прочитај повеќе
 • Окт, 2023

  Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

  Прочитај повеќе
 • Авг, 2023

  На 31 август 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

  Прочитај повеќе