Published On: мај 7, 2021Categories: Известувања
Петок, 7 Мај 2021

Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“ има потреба од асистент на постојаниот твининг советник (RTA) и јазичен асистент на постојаниот твининг советник (RTA Language Assistant) за период од 15 месеци. Повеќе информации можете да најдете на следниот линк.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Вторник, 4 Мај 2021 Генералниот секретар на Агенцијата за заштита […]

    Прочитај повеќе