Published On: May 7, 2021Categories: Njoftime
E premte, 7 maj 2021

Projekti i binjakëzimit “Mbështetje në zbatimin e kuadrit ligjor të modernizuar për mbrojtjen e të dhënave personale” ka nevojë për një asistent të këshilltarit të përhershëm të binjakëzimit (RTA) dhe një asistent gjuhësor për këshilltarin e përhershëm të binjakëzimit ( RTA Language Assistant ) për një periudhë 15 vjeçare. muaj. Më shumë informacion mund të gjeni në linkun e mëposhtëm.

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Në bazë të nenit 48 të Ligjit për nëpunësit administrativ […]

    Lexo më shumë
  • Pas urdhëresës së dërguar nga Agjencia për Mbrojtjen e të […]

    Lexo më shumë
  • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (AMDHP), duke ndjekur […]

    Lexo më shumë