oliver

321 items

 • По повод завршувањето на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе
 • На 28 и 29 јуни 2022 година, претставници на Агенцијата […]

  Прочитај повеќе
 • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

  Прочитај повеќе

Писмо од Европскиот супервизор за заштита на личните податоци

октомври 7, 2022|Categories: Вести|Tags: |

По повод завршувањето на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“ европскиот супервизор за заштита на личните податоци Војчех Вивиоровски испрати писмо до Агенцијата за заштита на личните податоци и проектните партнери.

Ажуриран распоред на обуките за заштита на личните податоци

септември 13, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“ до крајот на октомври 2022 година, ќе организира онлајн обуки за заштита на личните податоци. Во продолжение е распоредот на обуките со теми и индикативна временска [...]

Десетта сесија на обуки за заштита на личните податоци

јули 28, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 27 и 28 јули 2022 година ја организираше десеттата сесија на обуки за заштита на личните податоци на тема „Вовед во заштитата на личните [...]

Деветта сесија на обуки за заштита на личните податоци

јули 22, 2022|Categories: Вести|

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 20 и 21 јули 2022 година ја организираше деветтата сесија на обуки за заштита на личните податоци на тема „Офицер за заштита на личните [...]

Осма сесија на обуки за заштита на личните податоци

јули 14, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 13 и 14 јули 2022 година ја организираше осмата сесија на обуки за заштита на личните податоци на тема „Вовед во заштитата на личните [...]

Распоред на обуките за заштита на личните податоци

јули 11, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“ до крајот на октомври 2022 година, ќе организира онлајн обуки за заштита на личните податоци. Во продолжение е распоредот на обуките со теми и индикативна временска [...]

Седма сесија на обуки за заштита на личните податоци

јули 8, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 6 и 7 јули 2022 година ја организираше седмата сесија на обуки за заштита на личните податоци на тема „Вовед во заштитата на личните [...]

Одржан состанок со контролорите на тема обработка на личните податоци од страна на училиштата

јули 1, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ Твининг Проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 30 јуни 2022 организираше состанок со претставници од основните и средните училишта на кој се дискутираше за предизвиците и потребата за поддршка при [...]

Регионална конференција за заштита на личните податоци во Приштина, Република Косово

јули 1, 2022|Categories: Вести|

На 28 и 29 јуни 2022 година, претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на Регионалната конференција за заштита на личните податоци  во Приштина, организирана од страна на Агенцијата за информации и приватност на Република Косово. На регионалната конференција присуствуваа претставници на надлежните органи за заштита на [...]

Одржан состанок со контролорите на тема висок ризик и проценка на ризици

јуни 30, 2022|Categories: Вести|Tags: |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ Твининг Проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, на 29 јуни 2022 организираше состанок со претставници од финансискиот и здравствениот сектор на кој се дискутираше за предизвиците и потребата за поддршка при [...]

Go to Top