Published On: јуни 30, 2022Categories: Вести

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ Твининг Проектот Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци, на 29 јуни 2022 организираше состанок со претставници од финансискиот и здравствениот сектор на кој се дискутираше за предизвиците и потребата за поддршка при проценка на ризиците, а поврзано со Водичот за обработка на личните податоци со висок ризик и проценка на ризиците кој е во изработка.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Агенцијата за заштита на личните податоци, Центарот за правни истражувања […]

    Прочитај повеќе
  • Претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на […]

    Прочитај повеќе
  • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

    Прочитај повеќе