Published On: мај 4, 2021Categories: Известувања
Вторник, 4 Мај 2021

Генералниот секретар на Агенцијата за заштита на личните податоци донесе Одлука за избор на кандидат за вработување по пат на јавен оглас.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе