Loading...

Добредојдовте во Агенцијата за заштита на личните податоци!

Нашата мисија е јакнење, промоција и заштита на вашите лични податоци. Ние спроведуваме супервизии, даваме насоки и мислења во согласност со Законот за заштита на личните податоци.

Пријавете се на обуките на Агенцијата

Дознајте повеќе

ЕУ твининг проект „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“

Прочитајте повеќе
Известувања
Новости
Прописи
Публикации
Е-пријави

Новости

Погледни ги сите
  • Агенцијата за заштита на личните податоци на 16.02.2024 година изврши […]

    Прочитај повеќе
  • По повод Европскиот ден за заштита на личните податоци, на […]

    Прочитај повеќе
  • Секоја година Агенцијата за заштита на личните податоци го одбележува […]

    Прочитај повеќе

Најчести услуги и обрасци

Известувања

Погледни ги сите
217