Published On: September 15, 2020Categories: Njoftime
E martë, 15 shtator 2020

Më datë 15 shtator 2020 janë marrë vendimet për përzgjedhjen e kandidatëve sipas Njoftimit të Brendshëm Nr. 01/2020 për avancimin e gjashtë zyrtarëve administrativë në Agjencinë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale. nr. 04-961/19 dhe nr. 04-961/20.

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Pas urdhëresës së dërguar nga Agjencia për Mbrojtjen e të […]

    Lexo më shumë
  • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (AMDHP), duke ndjekur […]

    Lexo më shumë
  • E premte, 7 maj 2021 Projekti i binjakëzimit “Mbështetje në […]

    Lexo më shumë