Published On: септември 15, 2020Categories: Известувања
Вторник, Септември 15, 2020

На 15 септември 2020 година донесени се Одлуки за избор на кандидати по Интерен оглас бр.01/2020 за унапредување на шест административни службеници во Агенцијата за заштита на личните податоци бр. 04-961/19 и бр. 04-961/20.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе