Published On: February 7, 2023Categories: Lajme, Lajme

Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale edhe këtë vit, më datë 7 shkurt shënoi Ditën e Internetit të Sigurt me organizim të ngjarjes në Sheshin Maqedonia me moton ,,Mendoni para se të klikoni”. Në këtë ngjarje qytetarëve iu shpërndanë materiale informative dhe këshilla praktike se si të mbrohen nga mashtrimet më të zakonshme në internet, përkatësisht nga vjedhja dhe keqpërdorimi i të dhënave të tyre personale si dhe iu dhanë përgjigje të gjitha pyetjeve të parashtruara nga qytetarët në lidhje me shfrytëzimin e internetit nga aspekti i mbrojtjes së të dhënave personale.

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Drejtori i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale z. […]

    Lexo më shumë
  • Më datë 29.03.2023, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale […]

    Lexo më shumë
  • Më 02 mars 2023, drejtori i Agjencisë Imer Aliu, mori […]

    Lexo më shumë