Published On: November 2, 2023Categories: Lajme, Lajme

Më datë 01.11.2023 Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale përmes platformës ZOOM realizoi trajnim special për mbrojtjen e të dhënave personale në bazë të programit të kërkuar nga Banka Popullore e RMV-së.

Trajnimi ishte konceptuar në bazë të temave të propozuara dhe të kërkuara nga Banka Popullore e RMV-së gjatë së cilës u shpjeguan aspektet relevante të dispozitave për mbrojtjen e të dhënave personale.

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Filloi përgatitja e Strategjisë së re për mbrojtjen e të […]

    Lexo më shumë
  • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale ka shqiptuar tri […]

    Lexo më shumë
  • Agjencia apelon tek të gjitha institucionet që t’i kushtojnë më […]

    Lexo më shumë