Published On: September 28, 2021Categories: Lajme

Më datë 28.09.2021, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale përmes platformës ZOOM, realizoi „Trajnim për mbrojtjen e të dhënave personale“.

Në trajnim morën pjesë përfaqësues të Inspektoratit Shtetëror Administrativ. Gjatë trajnimit u sqaruan detyrimet ligjore të kontrolluesve në përputhje me Ligjin e ri për mbrojtjen e të dhënave personale dhe aktet nënligjore nga fusha e mbrojtjes së të dhënave personale.

Trajnimi u realizua on-line për shkak të gjendjes me virusin Kovid 19, me qëllim mbrojtjen e shëndetit të pjesëmarësve në trajnim.

 

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Agjencia apelon tek të gjitha institucionet që t’i kushtojnë më […]

    Lexo më shumë
  • Më 19 korrik 2023, drejtori i Agjencisë Imer Aliu realizoi […]

    Lexo më shumë
  • Në këtë ditë para 18 vitesh (22 qershor 2005) është […]

    Lexo më shumë