Published On: April 14, 2022Categories: Lajme

Më datë 13.04.2022, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale përmes platformës ZOOM, realizoi „Trajnim për mbrojtjen e të dhënave personale“.

Në trajnim morën pjesë përfaqësues të kontrolluesve nga fusha të ndryshme. Gjatë trajnimit u sqaruan detyrimet ligjore të kontrolluesve në përputhje me Ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale dhe aktet nënligjore nga fusha e mbrojtjes së të dhënave personale.

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Agjencia apelon tek të gjitha institucionet që t’i kushtojnë më […]

    Lexo më shumë
  • Më 19 korrik 2023, drejtori i Agjencisë Imer Aliu realizoi […]

    Lexo më shumë
  • Në këtë ditë para 18 vitesh (22 qershor 2005) është […]

    Lexo më shumë