Published On: November 23, 2021Categories: Lajme

Më datë 23.11.2021, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale e përfaqësuar nga drejtori Imer Aliu dhe Agjencia për Rini dhe Sport e përfaqësuar nga drejtori Naumçe Mojsovski, nënshkruan Memorandum për bashkëpunim.

Ky Memorandum u nënshkrua duke rikonfirmuar angazhimin dhe interesin e ndërsjellë për rritjen e bashkëpunimit mes dy palëve.

Për të përmbushur objektivat e këtij Memorandumi, Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale do të realizojë trajnime për mbrojtjen e të dhënave personale për përfaqësuesit e Agjencisë për Rini dhe Sport, me qëllim zbatimin e plotë dhe të drejtë të dispozitave për mbrojtjen e të dhënave personale.

Lajme të ngjashme

Shikoni të gjitha
  • Më datë 01.11.2023 Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale […]

    Lexo më shumë
  • Filloi përgatitja e Strategjisë së re për mbrojtjen e të […]

    Lexo më shumë
  • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale ka shqiptuar tri […]

    Lexo më shumë