Published On: февруари 7, 2023Categories: Вести, Новости

Агенцијата за заштита на личните податоци и оваа година на 7 февруари го одбележа Денот на безбеден интернет со организирање на настан со мото „Размислете пред да кликнете“ на плоштад Македонија. На настанот беа поделени информативни материјали на граѓаните како да се заштитат од најчестите измами на интернет односно од кражба и злоупотреби на нивните лични податоци и им беа дадени одговори на сите прашања на граѓаните поврзани со користење на интернет, а од аспект на заштита на личните податоци.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Директорот Имер Алиу и претставници од Агенцијата денес остварија работна […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на лични податоци и Фондација Метаморфозис на […]

    Прочитај повеќе
  • На 08 февруари 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

    Прочитај повеќе