projektit të BE-së

1 item

  • Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Fondacionit Metamorfosis […]

    Прочитај повеќе

Marrëveshje për transferimin e ueb faqes edukative ndërmjet Agjencisë dhe Fondacionit Metamorfosis

February 10, 2023|Categories: Lajme, Lajme|Tags: , , |

Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Fondacionit Metamorfosis më datë 10.02.2023 nënshkruan marrëveshje për transferimin e ueb faqes edukative që do të zhvillohet në kuadër të projektit të BE-së “Mbrojtja teknike dhe e integruar e të dhënave personale – ndërtimi i një ekosistemi dixhital gjithëpërfshirës”. Kjo [...]

Go to Top