Published On: февруари 7, 2022Categories: Вести

По повод Денот на безбеден интернет (8 февруари 2022 г.) Агенцијата за заштита на лични податоци, организира онлајн настан за основните училишта на тема „Како безбедно да се забавувате и да играте онлајн“. Целта на овој настан е одбележување на Денот на безбеден интернет и запознавање на децата од IV и V одделение како безбедно да се забавуваат, играат и комуницираат онлајн.

Настанот се организира со поддршка на ЕУ Твининг Проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“.

Слични вести

Погледни ги сите
  • На 01.11.2023 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе
  • Започна подготовка на новата Стратегија за заштита на личните податоци […]

    Прочитај повеќе
  • На 31 август 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

    Прочитај повеќе