Published On: јануари 16, 2019Categories: Известувања
Среда, Јануари 16, 2019

На 15.01.2019 година директорот на Дирекцијата за заштита на личните податоци г. Трајковски го донесе Годишниот план за јавни набавки за 2019 година.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе