Published On: март 31, 2023Categories: Вести, Новости

Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер Алиу на 31.03.2023 година го достави до Собранието на Република Северна Македонија Годишниот извештај за работата на АЗЛП за 2022 година.

Слични вести

Погледни ги сите
  • На 29.03.2023 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе
  • На 02 март 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

    Прочитај повеќе
  • Директорот Имер Алиу и претставници од Агенцијата денес остварија работна […]

    Прочитај повеќе