obuka

1 item

  • На 23.02.2021 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе

Обука за заштита на личните податоци – 23.02.2021

февруари 24, 2022|Categories: Вести|Tags: |

На 23.02.2021 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку платформата ZOOM спроведе „Обука за заштита на личните податоци“. На обуката земаа учество претставници на контролори од различни области. За време на обуката беа објаснети законските обврски кои ги имаат контролорите и обработувачите согласно новиот Закон за заштита [...]

Go to Top