состанок

2 items

  • На 02 март 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

    Прочитај повеќе
  • На 08 февруари 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

    Прочитај повеќе

Кooрдинативен состанок

март 2, 2023|Categories: Вести, Новости|Tags: , |

На 02 март 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу присуствуваше на координативен состанок со заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска, претседателката на Инспекциски совет Даниела Рендевска, директорот на Државниот пазарен инспекторат Горан Трајковски и директорката на Државен правен инспекторат Кети [...]

Работен состанок помеѓу Агенцијата и Кабинетот на Заменик на Претседателот на Владата задолжен за политики за добро владеење

февруари 8, 2023|Categories: Вести, Новости|Tags: , , , |

На 08 февруари 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу одржа состанок со заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска на тема за позитивните и негативните законски аргументи поврзани со “Јавно објавување на вистинските сопственици на фирмите што склучиле договори за јавни [...]

Go to Top