соработка

2 items

  • На 02 март 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на лични податоци и Фондација Метаморфозис на […]

    Прочитај повеќе

Кooрдинативен состанок

март 2, 2023|Categories: Вести, Новости|Tags: , |

На 02 март 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу присуствуваше на координативен состанок со заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска, претседателката на Инспекциски совет Даниела Рендевска, директорот на Државниот пазарен инспекторат Горан Трајковски и директорката на Државен правен инспекторат Кети [...]

Потпишан договор за пренос на едукативна веб-страница помеѓу Агенцијата и Фондацијата Метаморфозис

февруари 10, 2023|Categories: Вести, Новости|Tags: , , |

Агенцијата за заштита на лични податоци и Фондација Метаморфозис на 10.02.2023 година потпишаа Договор за пренос на едукативна веб-страница која ќе се развие во рамки на ЕУ проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“. Оваа веб-страница ќе содржи различни едукативни и информативни [...]

Go to Top