Метаморфозис

1 item

  • Агенцијата за заштита на лични податоци и Фондација Метаморфозис на […]

    Прочитај повеќе

Потпишан договор за пренос на едукативна веб-страница помеѓу Агенцијата и Фондацијата Метаморфозис

февруари 10, 2023|Categories: Вести, Новости|Tags: , , |

Агенцијата за заштита на лични податоци и Фондација Метаморфозис на 10.02.2023 година потпишаа Договор за пренос на едукативна веб-страница која ќе се развие во рамки на ЕУ проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“. Оваа веб-страница ќе содржи различни едукативни и информативни [...]

Go to Top