европски ден на заштита на личните податоци

1 item

  • Агенцијата и оваа година го одбележува „28 јануари–Европскиот ден за […]

    Прочитај повеќе

Средба со граѓаните по повод Европскиот ден на заштита на личните податоци

јануари 27, 2023|Categories: Вести, Новости|Tags: , , |

Агенцијата и оваа година го одбележува „28 јануари-Европскиот ден за заштита на личните податоци“ кој глобално e познат и како „Ден на приватноста“.  Целта на одбележувањето на овој ден е подигнување на јавната свест за правото на заштита на личните податоци. По тој повод денес на 27 јануари [...]

Go to Top