Published On: април 3, 2019Categories: Известувања
Среда, Април 3, 2019

Европскиот одбор за заштита на податоци на 13.03.2019 година ја усвои Изјавата 2/2019 за употребата на лични податоци во текот на политичките кампањи

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе