Published On: април 29, 2022Categories: Вести

На 28 април 2022 година, Агенцијата одржа работилница во ООУ „Љубен Лапе“ Скопје, како дел од Еразмус КА229 проектот ,,You have no right to bully me”. На работилницата, во рамки на активностите „Учење, настава и обука“ пред учесници и ученици од ООУ „Љубен Лапе“ и Полска, Романија, Турција и Италија, претставници од Агенцијата говореа за безбедноста на личните податоци на интернет, за правото на приватност и ги запознаа учесниците со работата на Агенцијата.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Агенцијата за заштита на личните податоци, Центарот за правни истражувања […]

    Прочитај повеќе
  • Претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на […]

    Прочитај повеќе
  • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

    Прочитај повеќе