Published On: февруари 14, 2022Categories: Вести

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектотПоддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци, подготви информатор на тема „Приватноста на децата и младите во светот на модерни технологии (интернет и социјални мрежи)“.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

    Прочитај повеќе
  • На 26.03.2024 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе
  • На 28.02.2024 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе