Published On: ноември 8, 2021Categories: Вести

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, подготви Информатор на тема ПРАВАТА НА ГРАЃАНИТЕ КАКО СУБЈЕКТИ НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ“.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Агенцијата за заштита на личните податоци, Центарот за правни истражувања […]

    Прочитај повеќе
  • Претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на […]

    Прочитај повеќе
  • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

    Прочитај повеќе