Published On: декември 24, 2020Categories: Известувања
Четврток, Декември 24, 2020

На  24 декември 2020 година донесена е Одлука за избор на кандидат по интерен оглас бр. 03/2020

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе