Published On: март 9, 2020Categories: Известувања
Понеделник, Март 9, 2020

На 04.03.2020 година, директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци донесе Одлука за определување на висината на надоместоците за организирање и спроведување на обука за заштита на личните податоци бр.02-414/1 објавена во ,,Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.58/20 од 6 март 2020 година.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе