Published On: март 9, 2020Categories: Известувања
Понеделник, Март 9, 2020

Ве известуваме дека сите заинтересирани учесници за обука за заштита на личните податоци кои имате доставено Барање за обука, заклучно со 01.03.2020 година, ќе бидат земени предвид за обуките кои што ќе се одржат на 08 и 22 април 2020 година, при што за потврда на учество на истите и за сите натамошни чекори поврзани со обуката, ќе бидат дополнително контактирани.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе