Published On: февруари 18, 2020Categories: Известувања
Вторник, Февруари 18, 2020

На 16 феврурари 2020 година Собранието на Република Северна Македонија го донесе новиот Закон за заштита на личните податоци.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе