Published On: ноември 1, 2021Categories: Вести

Агенцијата за заштита на личните податоци изработи Насоки во однос на известувањето за обработка на лични податоци која ќе резултира со висок ризик“.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

    Прочитај повеќе
  • На 29.03.2023 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе
  • На 02 март 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

    Прочитај повеќе