Published On: април 7, 2020Categories: Известувања
Вторник, Април 7, 2020

Агенцијата за заштита на личните податоци  ги одлага закажаните обуки за заштита на личните податоци на неопределено време, а согласно развојот на состојбата со вирусот Корона (Ковид 19) и заклучоците, односно препораките на Владата на Република Северна Македонија.

Датумите кога ќе се одржат обуките дополнително ќе бидат објавени на веб страницата на Агенцијата, а пријавените учесници ќе бидат известени и преку електронска пошта.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе