Прашање:

Си добил задача на училиште да подготвиш есеј. Преку користење на алатката за пребарување, си открил на Интернет специјализирана веб страна од областа што те интересира. За да можеш да ја користиш оваа веб страна потребно е претходно да се регистрираш. Како ќе постапиш ти?

Кликни на одговорот кој мислиш дека е точен.

Одговор бр. 1: Ќе ги дадам сите податоци кои се бараат од мене, дури и мојата лозинка.

Одговор бр. 2: Да, навистина чудно, но сеедно ми е. Во секој случај ќе се регистрирам.

Одговор бр. 3: Ќе се откажам од оваа веб страница и ќе побарам некоја друга слична. Верувам дека постојат веб страници со слободен пристап до овие информации.