Published On: декември 31, 2019Categories: Известувања
Вторник, Декември 31, 2019

Годишна програма за вршење на инспекцискиот надзор за 2020 година [Преземи]

Слични вести

Погледни ги сите
  • Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе