Published On: април 1, 2022Categories: Вести

Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер Алиу на 31.03.2022 година го достави до Собранието на Република Северна Македонија Годишниот извештај за работата на АЗЛП за 2021 година.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на […]

    Прочитај повеќе
  • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

    Прочитај повеќе
  • На 29.03.2023 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе