Published On: декември 27, 2021Categories: Вести

Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци донесе:

 • Годишна програма за супервизија за 2022 година [Преземи]
 • Годишна програма за обуки на контролори и обработувачи за 2022 година [Преземи]
 • Програма за работа на Агенцијата за заштита на личните податоци за 2022 година [Преземи]

Слични вести

Погледни ги сите
 • На 01.11.2023 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

  Прочитај повеќе
 • Започна подготовка на новата Стратегија за заштита на личните податоци […]

  Прочитај повеќе
 • На 31 август 2023 година, директорот на Агенцијата Имер Алиу […]

  Прочитај повеќе