Published On: мај 17, 2019Categories: Известувања
Петок, Мај 17, 2019

Директорот на Дирекцијата за заштита на личните податоци г. Горан Трајковски на 17.05.2019 година достави Барање за престанок на функцијата директор на Дирекцијата за заштита на личните податоци до Собранието на Република Северна Македонија.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе
  • Агенцијата за заштита на личните податоци (АЗЛП), следејќи ја активно […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 7 Мај 2021 Твининг-проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе