Published On: декември 20, 2023Categories: Вести, Новости

Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци донесе:

 • Програма за работа на Агенцијата за заштита на личните податоци за 2024 година [Преземи]
 • Годишна програма за супервизија за 2024 година [Преземи]
 • Годишна програма за обуки на контролори и обработувачи за 2024 година [Преземи]

 

Слични вести

Погледни ги сите
 • Претставници од Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваат на […]

  Прочитај повеќе
 • На 28.11.2023 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

  Прочитај повеќе
 • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

  Прочитај повеќе