училишта

1 item

  • На 12 и 15 септември 2022 година, Агенцијата одржа два […]

    Прочитај повеќе

Едукативни настани на тема „Заштита на личните податоци при користење на интернет“

септември 15, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

На 12 и 15 септември 2022 година, Агенцијата одржа два едукативни настани во ООУ „Лирија“ Тетово и ООУ „Димо Хаџи Димов“ Скопје на тема „Заштита на личните податоци при користење на интернет“ на македонски и албански јазик. Настаните беа организирани со поддршка на ЕУ Твининг проектот „Поддршка во [...]

Go to Top