прашања и одговори

1 item

  • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

    Прочитај повеќе

Објавени „Често поставувани прашања“ за контролорите

февруари 3, 2022|Categories: Вести|Tags: , , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, подготви одговори на најчесто поставуваните прашања од страна на контролорите. Одговорите се достапни во делот за Контролорите на следниот линк.

Go to Top