обуки

1 item

  • На 16.11.2022 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку […]

    Прочитај повеќе

Обука за заштита на личните податоци

ноември 16, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

На 16.11.2022 година Агенцијата за заштита на личните податоци преку платформата ZOOM спроведе „Обука за заштита на личните податоци“. На обуката земаа учество претставници на контролори од различни области. За време на обуката беа објаснети законските обврски кои ги имаат контролорите и обработувачите согласно Законот за заштита на [...]

Go to Top